Arkivfoto.
HELSE OG FORBRUKER

Frem med stavene!

Er vertskap for landets viktigste stavgang-arrangement.


ALFAZ DEL PI

Alfaz del Pi (Alicante) forbereder seg på å være vertskap for XVI ‘Concentración Nordic Walking Costa Blanca 26., 27. og 28. april. Det viktigste arrangementet for utøvere av denne sporten på nasjonalt nivå. 

Dette er et årlig arrangement med mål om å fremme kontinuerlig trening og erfaringsutveksling, i tillegg til å åpne nye veier for samarbeid mellom representanter for foreninger og klubber over hele landet.

Arrangementet er organisert av FENWA, det spanske stavgangforbundet med base i Alfaz, i samarbeid med avdelingene for sport og turisme. Det er et attraktivt og intenst aktivitetsprogram, og folk i området som er interessert i å delta kan melde seg på.
For mer informasjon ring: 629 816 197.

Fysioterapeuter og eksperter innen forebygging og rehabilitering, trenere og instruktører, fagfolk, elskere av stavgang og sport og en sunn livsstil møtes i dette årlige arrangementet, med stor vekt på treningsaspektet.

Dette er en flott mulighet til å praktisere stavgang og dens positive og gunstige effekter på helsen. En fysisk aktivitet som anbefales for alle aldre.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.