Kunstneren Fredy Bustos (midten) er klar med en ny utstilling i Casa de Cultura.
Nyheter

Fredy Bustos stiller ut i Alfaz

Utstillingen «Perfecta imperfección» kan sees på kulturhuset.


ALFAZ DEL PI

Utstillingen «Perfecta imperfección» av kunstneren Fredy Bustos vises nå på Casa de Cultura i Alfaz del Pi og frem til 25. mars.

Fredy Bustos er av colombiansk opprinnelse, men har tidligere bodd i Norge i lang tid og har vært bosatt i Alfaz del Pi i mer enn ti år. Her har han en virksomhet som han kombinerer med sin lidenskap, maleri og kunst generelt.
Arbeidene hans er et produkt av hans opplevelser og på en måte en tro gjenspeiling av hans livserfaring i Colombia, Norge og Alfaz.

Fredy Bustos er utdannet i Oslo og Barcelona og fokuserer på portretter i en realistisk stil i store dimensjoner. Kunstnerens hensikt å fremme personligheten til sine modeller ved hjelp av egenrefleksjon. De fleste av dem er venner og også familie.

Kulturbyråd Manuel Casado og byråd for internasjonale innbyggere, Martine Mertens, fra Alfaz del Pi kommune var tilstede under utstillingsåpningen sist fredag.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.