Førstereis til Spania og La Manga

Rune Horve (40) har for aller første gang tatt spranget ut i den store verden. Helt fra Kristiansand til La Manga.

Spaniaavisen

Publisert 25. juni 2010 08:09

LA MANGA

– Jeg har aldri vært i Syden tidligere, og lider av flyskrekk. Men min kone insisterte på at når jeg ble 40 år, så skulle vi dra. Siden hele vår omgangsgjeng liker seg best på La Manga, ble det dette stedet for oss også. Flyturen gikk bra den, selv om jeg likte meg dårlig når vi gikk inn for landing i Alicante, sier Rune Horve til spaniaavisen.no.

Nå er han og familien på fem vel etablerte i et rekkehus ute ved Thomas Maestre. En plass de mener er ideell for barnefamilier. Selv har de med seg barn i alderen ett, fire og 13 år.

– Vi trenger ikke ut i trafikken for å gå på stranden engang. Strandpromenaden, like utenfor huset vårt, går helt bort til sandstranden. I tillegg har vi fine nedganger fra strandpromenaden og rett i Mar Menor. Anlegget her inneholder et stort svømmebasseng. Butikker, restauranter og servicekontor ligger like over veien. Vi har egentlig alt vi trenger innenfor en radius på 50 meter, sier Linda Hodnemyr.

– Dette er en deilig plass å være på ferie med familien. Selv om det er første gangen jeg er i Syden, blir det garantert ikke siste her på La Manga. Området er flott, og så er det veldig fredelig og rolig her. Vi storkoser oss, avslutter pappa Rune Horve