NYHETER

Første artister til Torrevieja-festival er bekreftet

Lager musikk-fest - med litt til.


TORREVIEJA

Reggaeton Beach Festival (RBF) har sluppet de første artistnavnene til den store musikkfesten 3. og 4. august.

De ansvarlige for RBF presenterte sammen med bystyret i Torrevieja det som blir dens andre utgave her i byen, og avslører noen av artistene som kommer denne sommeren.

Festivalen arrangeres 3. og 4. august i Antonio Soria-parken og vil inneholde tre store navn fra musikkverden som Manuel Turizo, María Becerra og Noriel. Flere artister som skal delta vil snart blir presentert gjennom festivalens sosiale nettverk.

RBF-talspersoner minnet om at arrangementet er mye mer enn en to-dagers musikkfestival. Det er en unik opplevelse som kombinerer en eksepsjonell atmosfære med konserter av de mest kjente internasjonale artistene for øyeblikket og et uendelig antall aktiviteter for hele familien blant annet vannattraksjoner, samt chill out-områder og food trucks.

RBF er den mest populære og best rangerte festivalen blant spanjoler, med opptil 600.000 mennesker som forventes å delta i sommer. Sommerens turné vil ha en storslått presentasjon 10. mai i Santiago Bernabéu i Madrid. Festivalen vil deretter turnere gjennom Oropesa del Mar og Tenerife (29. og 30. juli), Málaga og Benidorm (13. og 14. juli), Madrid og Barcelona (20. og 21. juli), Avilés og Gran Canaria, sistnevnte lanserer sin første utgave, (27. og 28. juli), som avsluttes i Nigrán og Torrevieja 3. og 4. august.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.