Forbereder ny mini-messe i Torrevieja

Har plass til 30 utstillere.

Terje Aspdahl

Publisert 22. februar 2013 15:52

TORREVIEJA

Kjetil Hamre har fått flere hendvendelser fra skandinaviske næringsdrivende i Torrevieja som gjerne vil være med på en ny handelsmesse. Slik blir det.

Nå har Hamre fått med seg Michael Rasch hos Danish Design. Sammen arrangerer de en skandinavisk mini-messe 7. og 8. mars.
For snart to år siden ble messen "Torrevieja EXPO 2011 Business" arrangert i Torrevieja. Den var det Kjetil Hamre og svenske Aleksander Ottossen som tok initiativet til.

Finn hjelp i vår bransjeguide – en veiviser til næringsdrivende på Costa Blacna

– Mange har henvendt seg med ønske om en ny messehelg for skandinaver her i Torrevieja-området snart. Den forrige var et samarbeid med kommunen og foreningen for handelsstanden i Torrevieja APYMECO. Det har vist seg å ikke være bare enkelt å få med kommunen på en ny liknende messe. Messen i 2011 var min ide, men kommunen tok over hele styringen. Derfor har jeg nå fått med Michael Rasch og hans store møbelforretning Danish Design på industriområdet i Torrevieja. Her har vi plass til cirka 25-30 utstillere. Allerede nå har jeg 20 forskjellige bedrifter som har meldt interesse om å få være med, sier Kjetil Hamre til Vikingposten.

Messen vil bli i hovedsak utendørs, mens noen av deltakerne vil få plass inne i 2. etasje i møbelhallen hos Rasch.

Leiebil i Spania – fri km, gratis norsk servicetelefon og prisgaranti. Sjekk tilbudet her

– Kjetil kom innom med ideen om en mini-messe og jeg syntes den var god. Her har vi plassen og alt er inne på vårt område. I tillegg er det et fint tilbud til alle skandinaver her like før påske. Her skal man finne mange gode tilbud før man reiser for sesongen, hevder Michael Rasch.

– Ved å arrangere messen hos Danish Design slipper vi å vente på klarsignal fra kommunen. Messen foregår på området til Danish Design, og vil holde åpent fra klokken 10-16. Altså innefor deres åpningstider. Vi har enda plass til noen flere, sier Hamre.

Det vil være alt fra reisebyrå til dyrebutikk som deltar. Restauranten "Svensken på hjørnet" vil stå for servering av drikke og noe å bite i.