Forbereder gigantmesse til høsten

...nå vil Gina Marks gjerne ha med skandinaver.

Terje Aspdahl

Publisert 13. juli 2011 16:34

ALICANTE

Arrangør Gina Marks vil ha med skandinaver på det som kan bli en av tidenes største internasjonale varemesser på Costa Blanca. Messen vil bli arrangert like ved El Altet flyplassen i begynnelsen av november.

Briten har lang erfaring med større arrangementer på Costa Blanca. Nå forbereder hun Lifestyle Expo Fiesta 2011 fra 4. november til og med 6. november. Messen vil bli arrangert like ved en annen populær messe, som i fjor trakk hele 30.000 besøkende. Denne messen legger mest vekt på turisme og kultur.

Leiebil i Spania – gratis norsk servicetelefon og prisgaranti

Begge messene vil bli arrangert i samme området, like ved flyplassen El Altet. Lifestyle Expo Fiesta 2011 skal være i IFA Centre, en gedigen hall med plass til mange utstillere. Og så kan arrangøren friste med gratis adgang for alle besøkende.

– Dette blir garantert en stor mulighet for skandinaviske næringsdrivende til å promotere seg både ovenfor andre store utenlandske markeder, som det britiske, men også ovenfor det spanske. Vi kommer til å invitere med folk fra Denia til Mojacar. Men jeg kan allerede nå si at pågangen er stor fra både personer og ikke minst forretningsdrivende som ønsker stand på messen. Har du som leser dette lyst til å bli med må du ikke nøle med å melde deg på. Vi tar imot de fleste bransjer, sier Gina Marks til Vikingposten.

Sjekk ut vår veiviser til næringslivet på Costa Blanca her

– Jeg mener også at alle, uansett nasjonalitet, som driver forretningsvirksomhet her på Costa Blanca, må samarbeide mer. Vi må se nytten av å handle på tvers av hvor man kommer fra. Markedet blir mye større om vi knytter bånd. Et godt eksempel er messen som ble holdt i Torrevieja i våres. Der så man det interesserer folk i større grad om man gjør det mer internasjonalt, sier Marks.