For et vær! video

Nesten sommer igjen på Costa Blanca.

Spaniaavisen

Publisert 1. februar 2013 06:55

BENIDORM

Torsdag var det over 20 grader i skyggen og strålende sol i Benidorm. Fredagen ser ut til å bli like flott. Aller varmest på Costa Blanca blir det i Alicante med 22 grader. I Torrevieja blir det også så vidt over 20 grader – som en god norsk sommer med andre ord.

Spaniaavisen møtte to nordmenn som koser seg med jobb og litt avkobling. Nils Tore Olsen og Hans Eivind Øygarden fra Skien brukte deler av torsdagen til planlegging og ikke minst litt kos på Playa Levante i Benidorm.

Sjekk værutsiktene for ditt spanske sted her

– Jeg får besøk av samboeren min Lise Lotte Bjåland i morgen. Hun kommer fra snø og slaps i Skien til full sommer her. I dag er vi i Benidorm, men lørdag er vi igjen på plass på La Manga der vi jobber. Årsaken til at vi fikk et par dager i Benidorm var at Odd spilte fotball i La Nucia. Dette er noe helt annet enn øde La Manga, sier Nils Tore Olsen.

Hans kollega Hans Eivind Øygarden stortrives også nord på Costa Blanca.

– Vi er mest vant med å være på La Manga når vi er i Spania. Så området er i Benidorm er nytt for oss. Jeg kan vel si hundre prosent sikkert at her kommer jeg tilbake. Da med kone og barn. Når vi er så heldige med været som dette, blir tingene bare helt topp. Full sommer 31. januar er ikke vi vant med, sier Hans Eivind Øygarden og smiler.

Se video under her