Folkvord trakk fullt hus på folkemøtet i Albir

Oslo-politikkens vaktbikkje går Frps sykehjemsprosjekt i Altea skikkelig i sømmene. Mandag presenterte han sine ”funn” på folkemøte i Albir.

Spaniaavisen

Publisert 31. august 2009 17:16

ALBIR

– Oslo kommune har brukt 23 millioner kroner på sykehjemsprosjektet til nå uten det er skjedd en eneste ting på tomten. De har brukt formidable 10,5 millioner kroner på advokater og rådgivere. Dessuten har representanter for både Omsorgsbygg, Oslo Frp og andre i kommunen reist frem og tilbake mellom Spania og Norge for cirka en million kroner, sier Erling Folkvord.

Les også: – Liker ikke anklagene fra Oslo kommune

Rødt sin representant i Oslos bystyre kom til Altea søndag og han bruker tiden på Costa Blanca godt frem til hjemreise tirsdag formiddag.
– Jeg har møtt ordføreren i Altea i dag. I tillegg har jeg snakket med mange personer her nede som har tett kjennskap til saken. Dessuten har jeg snakket med politikere og ansatte i Oslo kommune før jeg kom ned hit, for å sette meg inn i saken. Men etter det jeg kjenner til kommer Oslo kommune med Frp i spissen til å kjøre prosjektet videre, sier Folkvord.

Det var en del engasjerte personer på folkemøtet, og vi vil komme med mer om saken i papirutgaven torsdag.