Flyttet butikken nærmere kundene sine i Torrevieja

Etter seks års drift på det Skandinaviske senteret, Gallerian, valgte Eva Pedersen å flytte butikken sin nordover der hun har mesteparten av sin faste kundekrets.

Terje Aspdahl

Publisert 3. februar 2010 23:17

TORREVIEJA

Mandag åpnet Eva Pedersen en større butikk på Centro Comercial Torrelamata, litt lenger nord i Saltbyen. Pedersen har opparbeidet seg en stor fast kundekrets i løpet av de seks årene hun har drevet Evas Garn.

– Jeg har garantert 95 prosent av mine faste kunder boende i dette nærmiljøet. Mange nye kunder har også kommet til og sagt de er glade vi har flyttet hit, fordi da er vi nærmere der de bor. Jeg føler vi har fått et solid fundament for butikken og har etablert oss godt i Saltbyen. I tillegg er det lett å parkere her, det tror jeg også vil spille en stor rolle for senteret, sier Pedersen.

Les også: Gjør god butikk på sprengkulden

– Vi fikk tilbud om lokaler her i oktober i fjor. Vi valgte å slå til, og jeg tror det er en flott beliggenhet for garnbutikken. Vi har både Mercadona og CAM-bank på senteret her. Begge trekker mange mennesker hit, sier Eva.

Mandag serverte Eva gratis kaffe og vafler under nyåpningen. Det satte de mange menneskene som var innom tydelig pris på.
– Det gikk med 20 liter vaffelrøre og 18 liter kaffe. Det falt tydelig i smak, smiler hun.

Her kan du laste ned Vikingposten Bolig

I tillegg til Mercadona og CAM-bank er det en skandinavisk blomsterbutikk, storkiosk med skandinaviske varer og flere barer og restauranter på senteret.

– Jeg må få benytte anledningen til å takke alle som har kommet innom med blomster og lykkeønskninger denne første uken. Alt har bare vært positivt, sier ”Garn-Eva”.