Flytter søndagsmarked i Albir til lørdag

Keramiker Inger Lise Myrstad er igjen klar med marked hjemme i boligen sin i Albiråsen.

Spaniaavisen

Publisert 11. oktober 2012 06:35

ALBIR

Det årlige markedet på den flotte eiendommen er flyttet fra søndag til lørdag. Årsaken er siste års ”kollisjoner” med andre arrangementer i kommunen som ofte er på søndager.

– Vi tok ingen sjanser på å arrangere søndag lenger. På denne tiden av året er det Internasjonale dager og marked i både Albir og Benidorm på søndager. Nå er det lørdag 13. oktober som gjelder. Da kommer vi til å ha mange flotte utstillere her hos oss, og så kommer vi til å servere paella og drikke til alle gjestene. Paellaen må man betale litt for, mens drikken er gratis, forteller Inger Lise Myrstad til Vikingposten.

Les også: Arve Tellefsen kommer til Costa Blanca

Keramikeren i Albiråsen har i år med seg elleve andre utstillere, i tillegg til all keramikken hun selv har produsert det siste året. På lørdagsmarkedet finner vi i år alt fra skinnklær, nye og antikke smykker, glasskunst, akvareller til butikken Ask & Embla. Dette er niende gangen Myrstad arrangerer markedet sitt.

– Markedet vårt er for hele familien. Her kan man komme og se på alle utstillerne. Gjerne kjøpe noen produkter. Man kan sette seg ned og nyte gratis forfriskninger og en paella til cirka fire euro. Dessuten vil musikeren Ana fra Jamaica underholde med vakker musikk fra klokken 13, forteller Myrstad.

Finn hjelp i vår bransjeguide – en veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca

– Har du ikke noe nytt i år?
– Jo. Jeg skal til Norge om en måned å ha tre juleutstillinger. Derfor er det litt julekeramikk også her i Spania. Jeg har noen røde hjerter i keramikk som har vært veldig populære i Norge. Jeg skal ha utstillinger på Fredriksten festning, Rød Herregård og på en skole i Østfold, sier Myrstad.

Da er det bare å krysse fingrene for at været holder seg pent førstkommende lørdag. For Inger Lise har sagt at hvis markedet skulle regne bort blir det ikke noe nytt arrangement før neste høst.