Flytter konserten med Tysland og Larsen

...og nå blir det én ekstra konsert.

Terje Aspdahl

Publisert 2. oktober 2013 20:41

PLAYA FLAMENCA

Konserten med Tysland og Larsen på restaurant og bar La Luna på Playa Flamenca 10. oktober blir flyttet til den større restauranten Arroceriet.

– Planen har vært å stenge gaten utenfor restauranten min, noe vi har gjort tidligere. Men denne gangen fikk jeg kun lov av kommunen å stenge deler av gaten og da er jeg redd det blir trangt med så mange mennesker på min "lille" restaurant. Det vil rett og slett ikke gå. Men jeg kan love at Arroceriet stiller alt de har av mannskap og utstyr for at både torsdag og fredag skal bli en opplevelse for publikum, sier Irene Primstad til Spaniaavisen.

Daglig har hun hatt  folk innom som vil kjøpe billetter. Etter fem dager var alt utsolgt.

– Vi har cirka 250 mennesker på venteliste. Derfor blir nå hele konserten flyttet til et større lokale og Terje og Reidar vil holde en ekstra konsert fredag 11. oktober. Så nå bør alle som vil på konsert få muligheten, sier Primstad.

 Kommer du nordfra ligger Arroceriet ligger langs N-332 like etter rundkjøringen ved Punta Prima, men før du kommer til Gokartbanen.

– Det er lett å finne frem til til de nye lokalitetene for konserten. Det er naboen til Gokartbanen, den ser du enten du kommer fra nord eller sør på 332. Og det er mulighet for de som allerede har kjøpt billett å reservere bor, få med det også, sier Irene Primstad.