FlyNonstop overtar SAS-rute til Alicante

Når SAS legger ned Kristiansand-Alicante fra 26. oktober er FlyNonstop klar til å overta ruten fra 2. november. De tilbyr også link til Stockholm.

Spaniaavisen

Publisert 20. juni 2013 13:43

KRISTIANSAND/ALICANTE

Sjefen for FlyNonstop, Espen Hennig-Olsen, bekrefter overfor Vikingposten at selskapet hans skal begynne å fly fra Kristiansand til Alicante og retur hver lørdag fra og med 2. november.

– Vi kommer til å fly en gang i uken tur/retur Alicante Kristiansand, og så kommer vi kanskje til å utvide til to flyvninger i uken etter nyttår. Dette kommer an på belegget de første to månedene. Dessuten kan man fly direkte til Stockholm fra Kristiansand samme dag, sier Espen Hennig-Olsen til Vikingposten.

FlyNonstop flyr med kun ett fly, en splitter ny og topp moderne maskin som tar 100 passasjerer. I dag flyr de til Barcelona fra Kristiansand to ganger i uken. Dette er en sommerrute som blir lagt ned når de begynner å fly til Alicante.

Skal du ha leiebil i Spania i sommer? Fri kilometer – gratis norsk servicetelefon – prisgaranti

– Mange personer har tatt kontakt med oss og etterspurt tilbudet gjennom hele vintersesongen fra Sørlandet til Costa Blanca. Men vi i FlyNonstop kommer ikke til å slutte å fly ruten når sommeren setter inn hvis vi har godt belegg. Da tar vi opp konkurransen med SAS på ruten. Vår 100-seters flymaskin er ideell for ruten. Etter det vi kjenner til har SAS kjørt med heller dårlig belegg på sine langt større fly. Vi har allerede begynt salget på ruten. Man kommer seg tur/retur for 2498 kroner. Da er alt inkludert, sier Hennig-Olsen.

I en pressemelding fra flyplassen El Altet i Alicante sist uke kom det frem at SAS kommer til å droppe tre av sine ruter i vinterprogrammet for 2013/14. Dette gjelder fra København, Stockholm og Kristiansand til Alicante.
Dessuten kommer SAS også til å redusere flyvningene fra Bergen og Trondheim.

Disse rutene vil bli kuttet fra desember til andre halvdel av februar. Den ukentlige avgangen fra Stavanger (hver lørdag) vil opprettholdes gjennom hele vinteren og så vil selskapet styrke tilbudet fra Oslo til Alicante.