FlyNonstop gir opp

Skulle begynne å fly mellom Alicante og Norge.

Terje Aspdahl

Publisert 29. oktober 2013 09:22

ALICANTE/KRISTIANSAND

Det norske selskapet FlyNonstop er historie. Det Kristiansand-baserte selskapet til iskremarving Espen Hennig-Olsen var i gang i oktober i fjor, men har gått på en økonomisk krasjlanding.

–  Vi beklager å måtte meddele at det i dag er sendt en begjæring om oppbud av FlyNonstop AS. Dette betyr at alle våre flyvninger fra og med tirsdag 29.10.2013 kl. 06:00 har blitt innstilt. Alle våre kunder må nå kontakte sitt kredittkortselskap/bankforbindelse med billettreferanse og innbetalingskvittering for å få sine billettutgifter refundert, skriver selskapet på sin hjemmeside.

Selskapet får nå hjelp av SAS hvor kunder får anledning til å kjøpe nye billetter til spesialpris hos selskapet.

– SAS har mange frekvenser, stort nettverk og flyr på alle våre destinasjoner så muligheten for at de fleste skal få et godt alternativ til den opprinnelige reiseplanen vil være til stede, skriver FlyNonstop.

Blir du rammet når FlyNonstop gir seg? Ta kontakt med vår journalist her

FlyNonstop skulle egentlig begynne å fly fra Kristiansand til Alicante og retur hver lørdag fra og med 2. november.

– Vi manglet 13 passasjerer per flight. Ganger du det tallet med 17 ukentlige flygninger, over 52 uker på et år og 2000 kroner per billett, får du 22 millioner kroner. Slik er de store talls lov, sier Espen Hennig-Olsen til E24.no.