Fly forbannet på SAS

Han skulle hjem onsdag. Foreløpig vet ikke Frank Jensen (36) om han får reise lørdag.

Terje Aspdahl

Publisert 30. september 2010 08:18

TORREVIEJA

– Jeg har fått beskjed av SAS at jeg muligens kan komme hjem med flyet lørdag, men det er ikke endelig bekreftet. Det har sammenheng med at jeg reiser med hunden min. De vet ikke om den kan bli med, og det er uaktuelt å reise uten Balto. 

Frank Jensen har fått føle flykaoset på kroppen etter at flere hundre passasjerer som skulle fra Alicante til Norge ble rammet av generalstreiken. 36-åringen er ikke imponert over servicen til SAS som "plutselig" fikk en generalstreik i fanget.

Les også: Kom ikke gjennom på telefonen til SAS

SAS lovet at alle reisende skulle bli informert og bli booket om til andre fly. Men først onsdag, samme dag som han skulle fly hjem, tok SAS kontakt med Frank Jensen.

– Jeg har forsøkt å ringe SAS flere ganger uten å få svar. Jeg skulle vært på 4676 til Oslo fra Alicante onsdag men hørte ikke noe fra SAS.Jeg reiser i tillegg med hund, skal levere bil, stenge av og rydde huset jeg har lånt, samt at jeg skal på jobb torsdag. Det hadde vært fint om SAS faktisk gjør det de sier til media at de har gjort, sier Jensen til Vikingposten.

Les også: Fikk bare fly med handbagasje til Alicante

Etter å ha sittet 28 minutter i telefonkø hos SAS ga han opp.

Vikingposten har vært i kontakt med andre passasjerer som ikke kom i kontakt med SAS. Enkelte valgte å få hjelp av slektninger i Norge som kunne "sitte" på telefonen og vente på svar.

Har du blitt hardt rammet av streiken? Ta kontakt med oss her, eller ring oss på (+34) 630 971 455

Mange som skulle hjem til Norge onsdag må vente til fredag og lørdag før de får reise.

Det har ikke lyktes Vikingposten å få en kommentar fra SAS.

Hele saken kan du lese i dagens Vikingposten. Den kan lastes ned gratis her fra klokken 15.00