Flott påsketur på Costa Blanca

…uten at man trenger å være i toppform.

Spaniaavisen

Publisert 26. mars 2013 14:08

CALPE

Er du på Costa Blanca i påsken? Hvis svaret er ja bør du legge en tur til toppen av Calpe-klippen, eller Ifach som den egentlig heter. De 330 meterne til topps passer for alle, garantert. Her behøver man ikke være noen treningsnarkoman for å komme opp. Bruk tiden, og kos deg med utsikten.

Spaniaavisen hadde med seg en gutt på seks år, en på åtte og en på ni år. Ellers var det spreke ungdommer og godt voksen folk som var med. Men alle var enige om en ting; For å komme til toppen av Calpe-klippen trenger man absolutt ikke være i god form!

De 330 høydemeterne forseres over nesten tre kilometer. Man blir nesten ikke svett engang. Men når vi kom til toppen og kunne se til både Ibiza og Formentera, da var vi fornøyde. Dessuten ser man helt fra Benidorm til Denia. Utsikten er bare helt fantastisk.

Men se opp for aggressive måker. En av ungdommene som var med, ble angrepet to ganger av en rabiat måke. Sannsynligvis en som ville forsvare reiret sitt. Ellers er det en hel haug av katter på toppen av klippen. Ikke gi dem mat. Da blir de veldig innpåslitne.

Spaniaavisen.no – ingen dekker Costa Blanca som oss!