Flere og flere skandinaver på La Manga Club

La Mange Club dekker et geografisk område på størrelse med Monte Carlo. Engelskmenn har vært hovedinvestorer, men nå kommer også skandinavene. 

Spaniaavisen

Publisert 25. juni 2010 20:23

LA MANGA

For mange er La Manga ensbetydende med fotball og flotte gressbaner. Men området har så mye mer å by på. Tre 18-hulls golfbaner i ypperlig stand, 28 tennisbaner, SPA, squash-baner, padel-tennis, cricket, bowls, dykkekurs og mye mer er på resorten. La Mange Club er for øvrig en av verdens største resorter.

Les også: Ny ferge på La Manga

– Det er til nå bygget ut i underkant av 2000 boliger på resorten. I tillegg finnes hotell og leilighetshotell for feriegjester. Fordi stedet er blitt bygget ut sakte men sikkert gjennom 40 år har La Manga Club en tilpasset infrastruktur, sier Tom Wergeland til Vikingposten BOLIG.

Les også: Jan-Erik Aalbu fant sitt Spania-drøm med golfbane utenfor vinduet

Sammen med familien flyttet han til Spania og Costa Calida for seks år siden. IT-selgeren og gründeren Wergeland hadde klare planer om å selge eiendom i Spania. Og det har han gjort. Nylig har han og kona tatt skrittet fullt ut og dannet sitt eget selskap. Gjennom de siste seks årene har Wergeland oppnådd stor tillit i markedet.

– Jeg er faktisk den eneste skandinaviske selgeren på La Manga Club. Mange tror at dette bare er for folk med ualminnelig mye penger. Jeg selger hus her fra to til 16 millioner kroner. For meg er det ikke viktig å selge dyrest mulig hus, men å finne det kunden er mest komfortabel med. Det varierer veldig, og når kunden er fornøyd er også jeg fornøyd, uttrykker Wergeland.

Les også: Sjømannskirken får gigantregning – taket lekker

De som kjøper hus på La Manga Club blir automatisk medlemmer i en sameieforening. 
Huseiere har også gunstige tilbud på bruk av fasilitetene på området. Dette dreier seg om både golf, SPA og andre aktiviteter.