HELSE OG FORBRUKER

Flere enn 250 utstillere på mat­messe på Costa Blanca

Byr på smaksprøver, konkurranser og salg.


ALICANTE

I dag går startskuddet for den store matmessen Alicante Gastronómica. 

Flere enn 250 utstillere er representert på IFA-senteret (Institución Ferial Alicantina) ved flyplassen på El Altet.

Messen varer til 26. september. Her kan du handle, smake, konkurrere, lære eller bare ta en titt. Tilbudet er enormt.

En rekke kommuner er tilstede. Så også Torrevieja.

Byråd for turisme i Torrevieja, Rosario Martínez, sammen med presidenten for la Asociación de Empresas de Hostelería de Torrevieja y Comarca, José Ignacio Pastor, har annonsert at de i år satser på et nytt og innovativt standdesign.

På Torrevieja-standen vil det bli en generell informasjonsdel, et smaksområde og skjermer som viser presentasjonene og de mest tradisjonelle produktene til Torrevieja. Med dette sier la Martínez Chazarra at de ønsker å gi en mer institusjonell pakke til deltakelsen på den største gastronomiske messen i Spania.

Publikum inviteres til å til å besøke standen som har varierte mat– og vinsmaksprøver fra Torrevieja og regionen fra klokken 12.00 til klokken 17.00 under hele messen fra og med fredag ​​23. september til og med mandag 26. september.

I denne fjerde utgaven av Alicante Gastronómica bør det nevnes at Rincon de Capi's restaurant med kokken José Luis Cases skal delta på konkurransen «Tapas con Salazones» som finner sted på IFA mandag 26. september klokken 13.00.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.