>
Reise

Fire spanske byer på liste over hvor pengene rekker lengst

Aller øverst er Granada.


MADRID

Stigende priser på mange områder i dagliglivet tvinger forbrukeren til å anvende pengene sine med omhu og fornuft. Dette gjelder også på ferie og ved valg av reisemål.

Og her kommer noen gode nyheter når det kommer til feriedestinasjonen Spania. En studie fra bookingplattformen Omio har nemlig analysert 100 europeiske byer for å identifisere turistdestinasjoner som kan besøkes med et redusert budsjett. Rangeringen toppes av en spansk by, og det er intet mindre enn tre andre på topp 10, går det frem av en pressemelding fra spanske turistmyndigheter.

Sjekk hele undersøkelsen her

Studiet tar utgangspunkt i antall gratis aktiviteter, museer og turistattraksjoner samt prisen på en hurtigmatmeny, en middag for to eller en halvliter. Prisen på turistbuss eller offentlig transport, og til og med besparelser på flaskevann eller mobildata, basert på antall offentlige drikkevannsfontener og gratis Wi-Fi-punkter, er også inkludert i undersøkelsen.

Blant de 100 mest attraktive byene for billige reiser, er det 10 byer i Spania. Disse er som følger:
Granada (1), Valencia (4), Sevilla (8), Málaga (9), Barcelona (11), Zaragoza (17), Pamplona (22), Alicante (31), Murcia (40) og Madrid (41). Av disse er de fire første i Europas topp 10.

 

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.