Fikk ja til å bygge boksegym i Torrevieja

Nå blir det åpning i desember.

Spaniaavisen

Publisert 28. oktober 2009 17:57

TORREVIEJA

For tiden har Ulf Johansen mye å henge fingrene i. Han trener Norges nye bokseyndling, Arild ”Hulk” Haugen, mot sin debut i ringen i Valencia 11. desember der han skal møte en latvisk bokser. Parallelt bygger Johansen boksegym i Saltbyen. 

– Om cirka fire uker regner jeg med dørene kan åpnes. Jeg er veldig glad for velvilligheten fra Torrevieja kommune. Dette blir Europas beste i sitt slag, hevder Ulf Johansen, som jobber sent og tidlig for å få falt på plass. Nå er grunnmuren til bokseringen allerede klar. 

Les også: Her vil de bygge Europas største boksegym

– Jeg må også rose alle de som har stilt opp med en formidabel dugnadsånd og da i særdeleshet John Rüdeberg og hans firma Johns Bygg. Uten hans hjelp hadde dette blitt vanskelig. Nå håper jeg å kunne arrangere en fire nasjoners bokseturnering i månedsskiftet januar/februar. Det vil bli mellom Spania, Norge, England og Irland.

Les også: "Hulk" debuterer i Spania

Etter to måneder med dansesko på TV 2 er også Ole "Lukkøye" Klemetsen tilbake i Torrevieja. Han har i likhet med boksetrener Johansen mange jern i ilden under oppholdet. Trening, feire med familie og spillerjobber på Kvikk Baren står på programmet. 

– Anlegget Ulf setter i stand her blir kjempeflott. Det kan brukes til alt fra dans til boksing, sier Ole "Lukkøye" Klemetsen til Vikingposten.

Nå er han her som sparringspartner for Ulf Johansen nye bokseelev Arild ”Hulk” Haugen. Her i Torrevieja forbereder "Hulk" seg på sin første kamp som proffbokser.