Fikk en drøm oppfylt

Tennisklubben i Quesada, QTP, har tradisjon for å ha et veldedig formål i året, og da helst til noen i lokalmiljøet i Rojales som ikke er så bemidlet.

Spaniaavisen

Publisert 2. juni 2017 10:00

ROJALES/QUESADA

Denne gangen plukket de ut guttene Iker Manuel Cases og Hugo Penalva Rivera med en foresatt hver som skulle få dra på tur til Madrid for å få med seg den store tennisturneringen Madrid Open.

Mannen bak initiativet er Arne Løvold som er leder for QTP-tennisklubb, en sosial klubb som består av nordmenn som bor i Quesada. Iker og Hugo trener også tennis i området, og sammen med deres trener Ruben Jimenez plukket klubben ut guttene. 

– De ble overlykkelige. Både guttene og foresatte hadde tårer i øynene da de fikk gaven. De fortalte at de aldri kunne dratt på en slik tur hadde det ikke vært for at de fikk alt gratis. Det var inkludert penger til reise, mat, hotellopphold og billetter til turneringen. En slik tur koster mye penger, forteller Løvold.

Klubben ble stiftet i 2008, og de har hatt årlige lotteri nesten siden begynnelsen. Klubben liker å gi tilbake til lokalmiljøet, siden de blant annet får bruke tennisbanen gratis. 

Sammen med sine sponsorer GMI AS, Elkjøp Namsos, Radio Nova-Nordic, Medimar eiendom og FMgruppen i Bergen fikk de samlet inn nok penger så guttene kunne få dra på turnering.

– I fjor ga vi 2000 euro til Rojales kommune, men denne gangen ville vi gi pengene til enkeltpersoner, avslutter Løvold.