Fest gikk over styr - politiet måtte bryte inn

Inviterte 20 personer til leilighet - 135 kom.

Spaniaavisen

Publisert 4. februar 2013 07:20

VALENCIA

Italienske Stefano og Gino inviterte til fest lørdag i studentleiligheten deres i Valencia. Begge studerer ved universitetet i byen. Italienerne inviterte 20 venner til festen, men de 20 vennene tok med seg sine venner og til slutt ble det totalt 135 partyklare unge studenter i leiligheten deres.

Klokken 02 natt til søndag hadde naboene fått nok av festen, og de tilkalte politiet. Policia Local hadde ikke sjanse å komme seg inn i leiligheten, med politiet fikk tilkalt eierne, og fikk dem til å komme til døren.

Stefano og Gino beklaget at de hadde fått så mange gjester, og de ville selvsagt samarbeide med politiet. De slo av musikken og ba alle sine gjester forlate leiligheten. Italienerne forklarte politiet at de ikke hadde hjerte til å avvise noen, så de ba alle inn.

"Opptellingen" viste at det var 135 personer. En stund fryktet man at gulvet i leiligheten skulle gi etter.

Dette er visstnok ikke første gangen de to italienske studentene har større fester, og politiet varsler at det denne gangen kan vanke en bot.

Men guttene sier de kommer til å få hjelp av sine venner til å betale en eventuell bot. Det spørs bare om det blir kø utenfor studentleiligheten når man innkaller til å betale bot, og ikke delta på full fest…