Feiring preger Torrevieja

Tre dager til ende.  

Spaniaavisen

Publisert 3. august 2017 16:58

TORREVIEJA

12. juni var den internasjonale dagen for ungdom, men i Saltbyen skal feiringen foregå hele helgen fra 11. til 13. august.

– Vi vil vise ungdommens talenter og aktiviteter ute i gatene, sier byråd , Víctor Ferrández da han annonserte Torrejoven 2017. Han sa at man tar i bruk gater, parker, promenader og plazaer for å vise fram alle de aktivitetene som tilbys i byen.

Det hele starter fredag klokken 18.00 på Plaza de la Constitución (kirkeplassen), hvor det vil være stands med informasjon om forskjellige organisasjoner og aktiviteter som finnes i Saltbyen.

Lørdag klokken 18.00 møter de beste rapartistene til dyst på plaza de la estación, med premier som blant annet omfatter innspilling og utgivelse. Her vil det også være grafittiutstilling med blant annet artister som Xone.

Senere på kvelden, fra klokken 21.00, er det konsert ved bystrendene på strandpromenaden. Konserten er gratis og det blir litt for enhver smak med pop, rock, flamenco og heavy metal.

Søndag blir det også aktiviteter på strandpromenaden Paseo Juan Aparicio. Fra klokken 20.00 blir det oppvisning av forskjellige dans fra Payas, Soul Dance og María del Ángel, som er lokale danseakademi.