Feiret tre x 70 år med sjampis og limousine

Det ble feiring med stil i Alfaz.

Spaniaavisen

Publisert 13. oktober 2009 11:00

ALFAZ DEL PI

De har vært kompiser siden de gikk i knebukser i Bergen. Fem spreke 70-åringer fra Bergen feiret denne uke både runde tall og ikke minst et eviglangt vennskap. I over 60 år har de jevnlig møttes. De vokste opp sammen. Gikk på skole og speider sammen – og nå feiret de altså tre 70-årsdager sammen.

– Jeg har bodd her på Alfaz del Sol siden 2005, og stortrives. Da vi satt sammen hjemme i Bergen sist sommer, og skulle til å planlegge tre 70-årsdager denne høsten, var jeg ikke sen om å foreslå at feiringen burde legges ned hit i varmen. Alternativet var hjemme i Bergen med regn og elendig vær. Alle tente på denne ideen og jeg fikk i oppgave å finne en plass vi kunne spise og kose oss, sier Lars Aadnekvam til Vikingposten.

Les også: Over 100 norske lærere samlet i Alfaz

Det skulle imidlertid vise seg at Lars fikk uventet hjelp. Nyansatte Marit Gjelsten ved Alfaz del Sol fikk rede på at Lars skulle få besøk av sine kompiser, og at de skulle feire hele tre 70-årsdager.

– Jeg tok noen telefoner og fikk leid inn en av de flotteste limousiner på hele Costa Blanca. Den tok med Lars og hele følget opp til restaurant Bellagio i Sierra Cortina der de hadde en fortreffelig helaften, forteller Marit Gjelsten.

– Ja, vi kan takke Marit for den flotte, og spesielle feiringen. Du kan tro kompisene og damene deres sperret opp øynene når de så limousinen svingte opp foran porten her! Vi satt alle åtte bak i bilen og drakk sjampanje. Litt trangt, men vi hadde det som filmstjerner. Resten av kvelden ble like bra, før vi igjen satte oss i limousinen for å bli kjørt hjem, sier Aadnekvam.

Les også: Håper på Spansk/Norske Dager i Alfaz neste år

De fire kompisene til Lars var hele fjorten dager i Alfaz sammen med sine respektive. De fikk sett det meste Costa Blanca nord kan by på. Alt fra Guadalest til byvandring i Altea med Åge Folkestad og selvsagt en smak på utelivet i Benidorm.

– Det er langt billigere å slå litt på stortromma når man feirer i Spania. I tillegg er det også godt vær store deler av året. Jeg kan garantere at denne festen var virkelig god reklame for Alfaz del Sol. Mye takket være vår nye  fantastiske daglige leder, Marit Gjelsten, roser Lars Aadnekvam.