Fast Fashion-butikk åpnet i Torrevieja

«Miniso» har åpnet sin tredje butikk i Spania. Valget falt på Torrevieja og Habaneras-senteret.

Spaniaavisen

Publisert 19. september 2019 07:48

TORREVIEJA

«Miniso» åpnet sin første butikk i Tokyo i 2013, nå har det japanske selskapet mer enn 3600 butikker rundt om i verden. Kjedens tredje butikk i Spania åpnet sist fredag i Habaneras-senteret i Torrevieja.

Målet er 250 butikker i Spania og Portugal i løpet av bare fire år.

Butikken på 250 kvadratmeter tilbyr rundt 13.000 artikler i 11 forskjellige kategorier – blant annet helse og skjønnhetspleie, elektronikk, tekstiler, sesongvarer, husholdningsartikler, vesker og leker. 

– Vi er glade for for å ha kommet til Alicante-provinsen, hvor vi vil åpne flere butikker i fremtiden. I tillegg er Torrevieja den første turistbyen hvor vi åpner butikk i Spania med en beliggenhet som trekker kunder fra hele verden, sa Ana Rivera, generaldirektør for Miniso i Spania og Portugal, i en kommentar til åpningen i Saltbyen.

En av hemmelighetene bak suksessen til Miniso er innovasjon og at man fornyer sine butikker hver syvende dag med nye produkter og nye vareslag. På den måten vil kundene møte noe nytt hver gang de besøker butikken. 

«Miniso» har på kort tid blitt en stor aktør innen Fast Fashion, produktene har en gjennomsnittspris på fire euro og målgruppen er personer mellom 18 og 40 år.