Farvel med Farrell - en norgesvenn i Spania video

Musiker Shane Farrell har i Benidorm tok sist helg farvel til sine norske venner i musikkmiljøet nord på Costa Blanca.

Spaniaavisen

Publisert 30. mai 2010 13:10

BENIDORM

Det ble stor avskjedsfest for en av de fremste banjospillerne i Benidorm, ja, kanskje hele Spania, for den saks skyld.

Shane Farrell har knyttet mange kontakter og vennskap med nordmenn i løpet av de ti årene han har vært en sentral skikkelse i musikkmiljøet nord på Costa Blanca. Spesielt rundt den irske restauranten Shamrock i Benidorm, og puben Three Lions i Benidorm. Der har han blitt kjent med en rekke nordmenn. Og nordmennene var selvsagt gjester på avskjedsfesten.

Les også: Dette er partybyen på Costa Blanca

– Arne Andersen er bare en helt fantastisk person. Han har omsorg for oss alle, og har sammen med blant andre Vidar Hjelset hjulpet en av våre musikerkolleger som ble hardt skadd i en trafikkulykke for noen år siden her i Benidorm, utrolig mye. I tillegg til å være lege er også Vidar en drivende dyktig musiker. Han har opptrådt med oss i Benidorm Irish Rovers flere ganger, både i Spania og på de britiske øyer, sier Shane Farrell til Vikingposten.

Les også: Mark Knophfler topper musikkfestival

Shane Farrell har spilt på de mest populære irske pubene i badebyen de siste ti årene. Nå setter musikeren kursen mot Australia. Trist for Arne Andersen, Vidar Hjelset og Jack Bostad. Alle tre er blitt veldig godt kjente med Farrell i løpet av disse årene. Men bandet Benidorm Irish Rovers kommer fortsatt til å bestå. Med ny banjospiller. Kanskje en nordmann…

 Se video under.