Får ikke tvangssolgt norsk luksuseiendom i Spania

Nå mer enn halveres prisen.

Spaniaavisen

Publisert 20. juni 2011 09:12

MARBELLA

I tre år har Handelsbanken forsøkt å selge palasset i Marbella som tilhører Acta-gründer Fred A. Ingebrigtsen. Opprinnelig var den 800 kvadratmeter store boligen med en hagetomt på 5000 kvadrat priset til 125 millioner kroner. Nå er prisen mer enn halvert, melder Dagens Næringsliv.

Ingebrigtsen var hovedperson i Norges største innsidesak i 2008. Banken har pant i alle eiendommene til Acta-gründeren.

I prospektet hos spanord.com er palasset nå priset til 8 millioner euro.  Her er noe flere opplysninger fra prospektet – om du skulle være interessert:

Denne praktfulle villaen er svært moderne og holder absolutt høyeste klasse hva kvalitet og materialvalg angår. Villaen er bygd i mur/murstein på utsiden med brune heltre vinduer som skaper et varmt inntrykk. Denne følelsen formidles også innvendig med en blanding av vakre marmorgulv, flotte hvitmalte vegger blandet med kjeramiske fliser og murstein.

Hagen på hele 5.000 m2 er eksepsjonelt godt planlagt.

Vakre sitron- og appelsintrær, blomster, anti skli marmor belegning og teakdekk. Her er et oppvarmet svømmebasseng på hele 28 meter med overvann, helautomatisk selvrennsings system, jet/motstrøm, massasje, fossefall, stupebrett, el “cover” m.m

På teakdekket kan en sitte i jacuzzien som er for 6 personer, og se utover middelhavet. Utsikten på kveldstid er overveldende vakker med solen som går ned i havet og en opplyst Marbella by like ved.

På jakt etter litt rimeligere boliger? Sjekk ut noen prospekt her