Fant verdier for 50.000 euro i søppelsekk

I Alfaz del Pi.

Spaniaavisen

Publisert 23. mai 2014 08:37

ALFAZ DEL PI

Hva ville du gjort hvis du fant en søppelsekk full av verdisaker til en verdi av 50.000 euro? For David Gomis i Alfaz del Pi var saken klar. Han leverte den til politiet. 

Gomis kom sist søndag ettermiddag hjem for å plukke opp datteren. I en container nærheten hvor han bor, i Jardín de l’Alfàs, la han merke til en mistenkelig søppelsekk. Han ble nysgjerrig og sjekket innholdet nærmere.

Det viste seg at den innholdt flere verdisaker blant annet gullsmykker, luksus klokker og mobil. David Gomis ble sjokkert over hva han fant og leverte søppelsekken med alle verdisakene til politiet, melder Informacion.

– Jeg ble lamslått når jeg begynte å se nærmere på innholdet i søppelsekken. Det var flere kjeder, ringer og mansjettknapper i gull, to luksusklokker blant annet en Rolex. Jeg fant også flere kvitteringer som jeg tenkte tilhørte eieren. Min samvittighet gjør at jeg måtte prøve å finne personen som eide alle disse flotte verdisakene. Den beste måten jeg kunne gjøre det på var å overlevere det jeg fant til politiet, sier Gomis.