Familien Selin satser på klær og fisk i Torrevieja

- og nå er nok en butikk på gang i Gallerian.

Terje Aspdahl

Publisert 4. oktober 2012 08:35

TORREVIEJA

For en måned siden tok Dan Selin over fiskebutikken i Det skandinaviske senteret, Gallerian. Nå har kona Kirsti Selin også flyttet inn i senteret der mannen er, men hun selger klær.

Skandinavisk Fisk o Delikatess har allerede hatt åpent i flere uker. Dan Selin tok over sin gamle arbeidsplass og satser videre på havets delikatesser.
Det nye er at kona har flyttet etter mannen og åpnet klesbutikken "Cristina". En forretning med dameklær.

Les også: Ble eier av sin gamle arbeidsplass

– Jeg satser på dameklær og da i all hovedsak fra spanske leverandører. Jeg vil gjerne bidra med det jeg kan til den spanske økonomien. Det fungerer bra, og jeg opplever at spanjolene er veldig fornøyd med at jeg satser på deres merker, og ikke importerer klærne fra utlandet. Her finner man store størrelser helt opp til XXL. Mange spør etter dette. Jeg har også tatt over skomerket Joyoa som er gode helsesko. Den tidligere skobutikken "MTB" er lagt ned, sier Kirsti Selin.

Etter sommersesongen har noen blitt borte mens andre har kommet til med nye forretninger i det skandinaviske senteret. Dagligvarebutikken ”Landhandleren” har for lengst slukket lyset og låst døren.

Men det er allerede ny leietaker på plass som skal åpne mandag 15. oktober i de store lokalene. Svenske Agnetha Tigerberg blander drømmen om interiørbutikk med dagligvarer, og åpner ”Specerian” om en drøy uke.

Finn hjelp i vår bransjeguide – en veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca

– Jeg har alltid drømt om å åpne en interiørbutikk. Og med denne muligheten som åpnet seg her på senteret, vil det bli en butikk med både skandinaviske matvarer og gaveartikler. Lokalene vil jeg gjøre om til å bli mer hjemmekoselige slik at de ikke ser ut som et supermarked. Derfor har jeg utsatt åpningen 14 dager. Jeg vil ha alt på plass før jeg åpner dørene for kundene mine, sier Agnetha Tigerberg til Vikingposten.

Senterleder Hassan Mirzakhani er godt fornøyd med alle nyetableringene ved senteret.

– Vi har allerede på plass både "Print lab" som utfører blant annet sublimeringstrykk på forskjellige gjenstander. "Medicina" driver med skjønnhetspleie og "Markisemannen" er en gammel kjenning på senteret med Alexander Ottosson som innehaver. Nå er så godt som alle lokalene ved senteret utleid, slår Mirzakhani fast.