Få med deg nyttårskonserten i Torrevieja

Med dansk innslag søndag.

Terje Aspdahl

Publisert 4. januar 2013 08:57

TORREVIEJA

Har du lyst på en spesiell musikkopplevelse i det nye året? Da bør du legge turen til musikkonservatoriet og få med deg nyttårskonserten – i år med et skandinavisk innslag.

– Det har lykkes meg å få orkesteret til å spille Champagnegaloppen av H. C. Lumbye på Nyttårskonserten. Dette har jeg fått til med god hjelp av direktør Sven Heidelberg på Tivoligarden. "Pop-gunnen” til smellet har Sven selv tatt med fra Tivoligarden, forteller Arne Brandstrup til Vikingposten.

Last ned siste utgave av Vikingposten her

Det er ennå mulig å melde seg på nyttårskonserten søndag 6. januar klokken 19. Konsertsalen har plass til 1400 tilskuere og det er fremdeles billetter igjen. 

Dirigent på årets siste konsert er fantastiske José Francisco Sánchez. Orkestret har 55 dyktige musikere og er stiftet for kun fire år siden. På konserten skal det spilles musikk av Strauss, Tsjajkovskij, Brahms og danske H. C. Lumbye.

Torrevieja Symfoniorkester vil også i 2013 gi en rekke konserter i det nye musikkonservatoriet ved siden av sykehuset San Jaime. Det er mulig å støtte orkestret ved å tegne medlemskap i ARS AETHERIA og samtidig motta to fribilletter per medlemskap til tre av orkestrets konserter i 2013.

Dette koster 60 euro. Man kan også støtte orkestret ved å innbetale 15 euro for 2013 og deretter per email motta informasjon om orkesterets aktiviteter og konserter.