Få med deg en magisk aften i strandkanten

Legg turen til stranden Playa del Cura fredag kveld. Da arrangeres det koraften i forbindelse med den internasjonale Habaneras-festivalen i Torrevieja.

Spaniaavisen

Publisert 13. juli 2011 17:09

TORREVIEJA

 I år er fredag valgt for ikke å kollidere med fiestaen til ære for Virgen del Carmen, som er lørdag. Habanerasfestivalen arrangeres for 57. gang, mens strandkonsertene kom i gang for 19 år siden. I år rigges en scene på 150 kvadratmeter på stranden. 50.000 watt med lys og et gedigent lydanlegg kommer til å gjøre at koristene både sees og høres.

Dette er faktisk det mest populære arrangementet under Habaneras-festivalen. Først og fremst fordi sandstranden lager en fantastisk ramme, og ikke minst fordi den magiske Habaneras-ånden gjenskapes denne kvelden.

Folk kommer i grupper med venner og familie, slår seg ned i sanden, spiser vannmeloner og lytter til sangen. Her fremføres Habaneras-sanger fra lokale duoer og kor, akkompagnert av bølgeslag mot stranden.

Ønsker du en annerledes kveld på stranden er det bare å møte opp fra klokken 22.30 fredag 15. juli på Playa del Cura i Torrevieja.