Få alternativer på Alternativ-messe i Alfaz

Se web-TV her.

Spaniaavisen

Publisert 15. juni 2009 17:43

ALFAZ DEL PI

I helgen var det messe på idrettsplassen i Alfaz. Det 11. året den Alternative Handelsmessen i kommunen er arrangert. Men deltagelsen var heller laber – og handelsalternativene var ikke mange…

Da Vikingposten var innom messen sent lørdag ettermiddag var det glissent både med gjester men ikke minst med utstillere. De fleste som gikk gjennom messeområdet skulle til eller fra svømmebassengene på idrettsplassen. Vi prøvde å se etter noen skandinaviske innslag, men det nærmeste vi kom Skandinavia var en tysk dame på egen stand.

Les også: Guardia Civil på plass i Albir – se web TV

Ellers minnet messen mest om et vanlig bruktmarked i Jalondalen en lørdag om våren. De annonserte 50 utstillerne hadde ikke det helt store eksotiske å vise frem. Messen hadde som målsetning å lære oss om å beskytte planeten, investere i fremtiden på kloden hvor vi lever og ikke minst vise gamle håndverksteknikker.
Når det første man blir møtt av inne på messeområdet er en avdeling for vanlig brukthandel – med julenisser kjøpt på Europris eller Nille – blir den videre nysgjerrighet ikke akkurat pirret.

Men de hadde en stand med oliven i alle fasonger. Delikat anrettet i store dunker. Skikkelig selvplukk. Ellers var en spansk kiropraktor også til stede med egen stand. Utallige som solgte alt fra hjemmelagde såper til keramikk. Med andre ord lite alternativt…

Se video fra messeplassen under.