Evas Garn har gått over til Garnhimmelen

Etter 14 år har den populære garnforretningen i Torrevieja skiftet både eiere og fått nytt navn.

Terje Aspdahl

Publisert 14. august 2017 10:30

TORREVIEJA

Sykepleier Karin Alice Karlsen (47) og mannen Roger Nilsen (48) fra Etne kommune utenfor Haugesund har skiftet ut sykepleieryrket med håndarbeid. I sommer tok hun og mannen over Eva Pedersen sin garnforretning på Torre Marina-senteret nord i Torrevieja og skiftet navn til Garnhimmelen.

– Vi har lenge ønsket å ta med seilbåten vår og flytte til varmere strøk. Men jeg har sett etter noe å gjøre uten å finne det  før jeg så Eva Pedersen hadde lagt ut garnforretning her i Torrevieja til salg. Jeg har alltid vært glad i håndarbeid og det føltes riktig å forsøke oss i Torrevieja. Selv om vår kunnskap om både Costa Blanca og Torrevieja er eller var lik null, sier Karin Alice Karlsen og smiler.

Det er litt rart, men etter at vi fortalte våre venner og familie om våre flytteplaner viser det seg at «alle» vet om Torrevieja eller har en onkel som har en leilighet her.

– Vi tok over allerede 1. juni, men vi holder på med en liten renovering av lokalene samtidig som jeg har betjent kunder, sier Karin Alice. Vi vil holde stengt fra mandag 14. august og frem til nyåpningen 5. september.

Trenger du taxi, tolk eller tannlege? I vår bransjeguide finner du hjelp

Randi Veines stakk innom Garnhimmelen lørdag. Hun er en ivrig strikker og synes det er flott at butikken fortsetter driften.

– Jeg har fått med meg det er nye eiere her og ville stikke innom for en titt. Personlig kjøper mye garn over nett, men det er noe annet å kunne se fargene med egne øyne og å kjenne på garnet med hendene. Jeg vil fortsette å stikke innom.