Eva starter opp med strikke- og hekleklubb

Trenger du noen å lage håndarbeid med i høst og vinter?

Terje Aspdahl

Publisert 18. september 2014 09:23

TORREVIEJA

Eva Pedersen og hennes garnbutikk på Centro Comercial Torrelamata nord i Torrevieja inviterer til oppstart av en strikke- og hekleklubb.

– Mange har spurt om akkurat dette så jeg vet mange er interessert i å kunne møtes for å strikke og slå av en prat. Derfor vil vil satse på sosialt samvær med strikke- og hekletøy i vesken. Det skal være strikking med «kaffeslarving». Kaffen bestiller vi hos vår svenske nabo Senap & Ketchup, kanskje vi av og til har noe godt til kaffen også. Å bli med vil ikke koste annet enn akkurat kaffen da, sier Eva Pedersen og smiler.

Hun flyttet garnforretningen, «Evas garn» til senteret Torremarina i 2010 og er vel etablert i det skandinaviske miljøet.

– Vi har fjernet alt av klær vi hadde tidligere og har fyllt opp butikken med mer garn. Her har vi alt vi trenger for hyggelige strikkemøter. Jeg håper vi kan bli mellom 10-15 personer, skulle det bli fler får vi heller dele oss over noen flere dager. sier Eva.

– Det vil være anledning for også å hekle, men ikke søm. Ellers er selvfølgelig alle, i alle aldre, hjertelig velkommen mandag 6. oktober.