Europas største horehus åpnet i Spania video

Kommunen klarte ikke å hindre åpningen - her jobber 120 prostituerte.

Spaniaavisen

Publisert 26. oktober 2010 14:05

GIRONA

Høyesterett i Catalunia bestemte at horehuset kunne åpne sine dører. Det lokale rådhuset i byen hadde først nektet eier Jose Moreno å starte forretningen. Men høyesterett sa ja, og de 120 prostituerte kunne begynne jobben sin.

Eier Jose Moreno sier alle papirer er nå i orden, og hevder lokalbefolkningen er fornøyd med denne tilveksten. Horehuset ligger i utkanten av Girona, på et industriområde like ved grensen til Frankrike.

Eieren sier han kommer til å ta 70 euro om dagen i avgifter fra de prostituerte som jobber hos ham. Dette skal dekke både kost og ikke minst losji. Moreno forteller videre at alt de prostituerte tjener over denne summen, skal de beholde selv.

Moreno regner med at kundene må regne med å betale 60 euro for 30 minutter sammen med en prostituert. Men hvis kunden vil ta med sitt selskap opp på et av husets 80 rom, koster det 300 euro. Av dette skal eieren selv beholde 100 euro.

Man regner med at kundene i hovedsak kommer til å komme over grensen fra Frankrike. Der er nemlig slike horehus ulovlige.

Se video under