Et slag i luften for "Hulk"

”Hulken” vant kampen – men tapte publikum.

Spaniaavisen

Publisert 4. april 2010 02:01

BENIDORM

Arild ”Hulk” Haugen vant kampen på teknisk knockout – men fikk pipekonsert fra to tusen skuffede spanjoler. Etter å ha gitt en leksjon i boksing i tre runder, ga plutselig motstander Jean Vidal Yemou seg før fjerde og siste runde.

Det tente publikum i Benidorm. De reiste seg fra stolene, pep og buet så det ljomet i hallen. Da noen av de 40 nordmennene som var i salen prøvde å vifte med et norsk flagg, ble lydnivået på høyde med en skikkelig gammel Motorhead-konsert. Selv en del av de norske publikummerne synes det hele ble flaut.

Store sterke Jean Vidal Yemou fra Elfenbenskysten ga opp etter å ha dominerte i tre runder. Noen skyldte på at afrikaneren hadde brukket et ribbein, men det skal man ikke ha eksamen i medisin for å skjønne bare var tull og tøys. Yemou var ikke rystet en eneste gang.

– Motstanderen ga seg. Jeg synes ikke det var moro i det hele tatt når salen buet etter kampslutt. Jeg synes ikke det var flaut for oss, men jeg synes det var rart han ga seg, sa manager Tor Krageboen noen minutter etter kampslutt.

– Fikk Jean Vidal Yemou beskjed om å gi seg en runde før slutt?
– Ikke av noen av oss rundt Arild i hvert fall, sier Krageboen.

Manageren innrømmer han var skeptisk til at Arild ”Hulk” Haugen skulle møte denne store gode bokseren fra Elfenbenskysten. Krageboen sier han etter hvert ble overtalt av andre til å tro det skulle gå greit. Hovedpersonen selv, Arild Haugen, jublet ikke akkurat heller over seieren på teknisk knockout.

– Jeg skulle gjerne gjort det bedre de to første rundene, men i tredje synes jeg tingene gikk bedre. Jeg er j… misfornøyd akkurat nå, men vi har lært mye i kveld. Det er stor forskjell på kamp og trening. Nå skal jeg trene hardt videre sammen med Rune Lillebuen, og komme sterkere tilbake neste kamp, sier Arild ”Hulk” Haugen.