Endelig klar for et hundeliv i Spania

Richard Bernstrand åpner dyrebutikk.

Terje Aspdahl

Publisert 27. juli 2011 19:10

COSTA BLANCA

Etter 15 år i Spania har svenske Richard Bernstrand (48) endelig fått åpnet sin dyrebutikk. Hovedvekten er på hunder, men han har varer til de aller fleste dyrene.

I San Fulgencio, mellom Guardamar og La Marina, har Richard Bernstrand åpnet en dyrebutikk på hele 156 kvadratmeter. Over 900 artikler er på plass i de store lokalene.

Leiebil i Spania – gratis norsk servicetelefon og prisgaranti

– Vi, det vil si jeg og kona Veronica, hadde egentlig planer om en hundekennel. Men etter ni år med diverse søknader, fikk vi et endelig nei i våres. Siden hundeinteressen alltid har vært stor, ville vi ikke gi opp å drive en forretning som hadde med dyr å gjøre. Nå har vi endelig fått åpnet vår nye flotte butikk, og her har vi selvfølgelig varer til alle typer kjæledyr, forteller Richard Bernstrand til Vikingposten.

Bernstrand har brukt mer enn ett år til å se hvordan andre driver sine dyreforretninger her på Costa Blanca.
– Det som er tydelig er at alle har de samme varer og artikler. Vi bestreber oss på å kunne tilby alt. Derfor importerer vi artikler fra ulike land. Vi bestiller fra USA, Sverige, Tyskland, Italia og selvfølgelig Spania. Derfor har vi også varer ingen andre fører i Spania. Og skulle det være noe vi ikke har, bestiller vi det gjerne, lover Bernstrand.

Les også: Alfaz satser enda mer på nordmenn

Butikken åpnet tidlig i juli og Richard Bernstrand regner med det vil gå noe tid før han vet hvordan kundene vil ta imot det nye tilbudet.

– Vi regner det vil gå minst et år før vi får et visst overblikk over hvordan driften går. Vi satser på lave priser og en god kvalitet. Vi har blant annet mange gode leker som stimulerer hundens hode, noe som er viktig om du skal ha glede av hunden din. Vi har drevet mye med hund selv, og kan gi tips og råd om hvordan du kan få mest mulig igjen for å ha hund, sier den ferske butikkeieren.