Endelig i gang!

Tirsdag ettermiddag åpnet senteret Scandinova dørene i Torrevieja. Spaniaavisen var selvsagt på åpningen.

Terje Aspdahl

Publisert 7. april 2009 17:55

TORREVIEJA

Mange skandinaver tok turen for å se, høre og ikke minst spise og drikke da Lotta og Alexander Ottosson åpnet dørene for sitt siste prosjekt i Saltbyen.

– Vi er glade vi ikke vet hvor mye jobb det er hver gang vi starter noe nytt. Det har vært jobb dag og natt i det siste, men endelig kan vi åpne dørene for kundene, sier Lotta Ottosson til spaniaavisa.no.

Les også: Nytt senter for skandinaviske bedrifter i Torrevieja

– Vi er glade det er påske og noen dager med hvilepuls. Det har vært mye som skulle på plass før vi kunne åpne dørene i dag, sier Alexander Ottosson.

Scandinova vil være et supplement for små bedrifter i Torrevieja. Det er ment å hente inn kunder til næringsdrivende som ikke trenger en egen butikk, men et behov for å markedsføre seg og informere kundene om hva de driver med og hvordan. 12 bedrifter er på plass i lokalene i avenida de Paris 50 i Torrevieja – og flere er på vei.

Les også: Dette er Alfaz del Pis minste fornøyelsespark

Rørleggerveteran Marthin Andersen er en som har sett behovet for å synes, men som ikke har hatt muligheten til å drifte en butikk.

– Her kan vi gi kundene en mye bedre service. De slipper for eksempel å vente en uke for å skifte et vannfilter. Nå kan de komme hit, kjøpe filteret og installere det selv. Det er en vinn-vinn-situasjon, sier Andersen.

En annen som har funnet sin plass i nyvinningen Scandinova er Øyvind Dahlstøm og hans firma Ecobeton.

– Her markedsfører vi oss bedre enn før. Vi tror dette blir veldig bra. Det kan bli et samlingspunkt for skandinaver, for her finner de alt og ikke minst får de svar på det de måtte lure på om de enkelte foretak og produkter. Det er en større trygghet for den enkelte å kunne komme hit å få svar direkte på hva de enn måtte lure på, sier daglig leder Øyvind Dahlstrøm til spaniaavisa.no.