Endelig fly fra Spania til Norge

I ettermiddag reiste de første to flyene til Norwegian fra Spania til Norge.

Spaniaavisen

Publisert 19. april 2010 14:47

MALAGA

I en pressemelding forteller Norwegian at de første av deres strandede passasjerer omsider er på vei hjem. To fly med til sammen 300 personer er nå på vei fra Malaga.

Begge flyene har norske og svenske passasjerer, og lander på Gardermoen i ettermiddag. Estimert landingstid er klokken 16.15 og 17.20.

Det er også nå gitt tillatelse til at flyselskapet kan få hente hjem passasjerer fra Las Palmas. Etter planen skal det gå tre fly ned til Las Palmas nå i ettermiddag for å hente hjem strandede passasjerer til Oslo (to fly) og Stockholm (ett fly).

Går alt etter planen vil disse kunne ta av fra Las Palmas ved 19-tiden i kveld lokal tid. Estimert innsjekk er satt til kl 17. Strandede danske passasjerer vil bli tatt med til Oslo. Samtidig vil det nå etter planen gå normale flygninger mellom Oslo og Malaga, og mellom Oslo og Roma.

Norwegian er som kjent er prisgitt at luftrommet over Europa er åpent for disse flygningene, og at de kan igjen bli overrasket av endringer som gjør at de ikke får passasjerene hjem så raskt som flyselskapet ønsker.