En uke med mattilbud på Torreviejas spisesteder

Arrangeres for andre gang.

Spaniaavisen

Publisert 30. oktober 2014 08:27

TORREVIEJA

For andre gang arrangerer restaurantnæringen i Torrvieja "Semana de la Cuchara". Det er 24 ulike serveringssteder som deltar i det som kan oversettes med «Uke med skje»

Fra 3 . til 9. november vil det bli servert gryteretter og stuinger, både fra lokal-området og fra andre deler av Spania, også nye innovative retter kan forventes.

Presidenten for de lokale hotell- og restaurantbedriftene, José Antonio Lozano, sier at sammen med Ruta de la Tapa som arrangeres fra 20. til 30. november, markerer dette slutten på årets evenement fra Asociación de Hostelería i Torrevieja.

Han røper imidlertid at man har planer for to helt nye arrangement neste år.

Men først altså Semana de la Cuchara, det tilbys meny med forrett, hovedrett, dessert og drikke. Prisen vil variere mellom 15 og 25 euro per person.