– En trist dag for Torrevieja

Ordføreren i Torrevieja, Eduardo Dolón, er opprørt over at helseministeren i Valencia-regionen, Ana Barcelo, som ikke lenger vil opprettholde kontraktene for helsevesenet i Torrevieja-området.

Terje Aspdahl

Publisert 16. oktober 2020 09:10

TORREVIEJA

Eduardo Dolón har krevd at helseministeren forplikter seg til å investere de 40 millionene euro som var planlagt av det nåværende konsesjonsselskapet Ribera Salud for forbedringer i helsetjenester i løpet av de neste tre årene, samt at de garanterer at alle arbeidstakere i helseområdet i Torrevieja vil opprettholde sine nåværende arbeidsforhold.

Dolón innkaller nå de andre ordførerne i området for at de skal protestere høylydt over denne overraskende vendingen i fra helsedepartementet i Generalitat Valenciana.

– Det er en trist dag for Torrevieja, for de omliggende kommunene og for alle innbyggerne, sa ordføreren om beslutningen om at kontakten med Ribera Salud ikke blir fornyet. 

Videre etterlyser han en konkret plan for fremtiden til Universitetssykehuset i Torrevieja, som rangeres som et av de aller beste sykehusene i Spania.