- En ære å få opptre her

Hanne Sørvaag angrer ikke på at hun sa ja til å opptre på Costa Blanca.

Spaniaavisen

Publisert 17. mai 2014 15:43

VILLAJOYOSA

Solgården var pyntet til fest på nasjonaldagen. Den kjente norske artisten Hanne Sørvaag stod for deler av underholdningen.

– Dette er kjempekjekt. Det er en ære å få opptre her i dag for så mange herlige og hyggelige nordmenn. Stemningen er helt fantastisk og jeg nyter solen en og varmen. Da jeg ble forspurt av direktøren på Solgården, Pablo Sbertoli, om å opptre på 17. mai sa jeg umiddelbart ja. Det angrer jeg ikke på. Jeg har en god følelse og kunne gjerne tenke meg å komme tilbake. Jeg må innrømme at jeg savner bundaden min i dag, men jeg la den igjen hjemme. Kanskje det er like greit fordi det hadde blitt veldig varmt, sier Sørvaag til Spaniaavisen.

Vokalisten, komponisten og tekstforfatteren har gitt ut fem platealbum og er også kjent fra Melodi Grand Prix, “Skal vi danse” og “The Voice”. Hun har tildligere besøkt Costa Blanca i forbindelse med opptredener sammen med Hanne Krogh.

– Jeg kom på torsdag og skal reise hjem i morgen og bor på Solgåren. Området her er helt fantastisk. Her er det flotte ting på gang og atmosfæren er helt utrolig. Kunne tenke meg å blitt litt lenger, men jeg nyter dagene her. Det er stille før stormen. Når jeg er tilbake i Norge er det full promotion av min nye singel "Rain Checks" som nå skal lanseres, sier Sørvaag.