"Elvis" på Costa Blanca i kveld

Crying in the Chapel med Me3 i Minnekirken - så står Torrevieja for tur.

Spaniaavisen

Publisert 4. oktober 2012 07:39

COSTA BLANCA

Me3 holder konsert i Villajoyosa og Minnekirken klokken 19.30 i kveld. Da blir det garantert høy Elvis-faktor i kirkerommene. Me3 kommer til å presentere ”The King” sine beste gospelsanger.

Tirsdag 16. oktober er de i sjømannskirken i Torrevieja.

Hvem husker ikke Milky White Way, Peace In The Valley, Stand By Me og How Great Thou Art for å nevne noen.

Me3 er en sanggruppe fra Skudeneshavn på Karmøy. Gruppen består av Karl Erik Lie (bass og vokal), Svein Enerstvedt (gitar og vokal) og Jan Einar Valhammer (vokal).

Bli venn av Vikingposten og Spaniaavisen på Facebook

– Vi synger mye Elvis-musikk og har blant annet gitt ut en CD med kristne Elvis-sanger, noe som er bakgrunnen for at vi skal ha konserter i Minnekirken i Villajoyosa 14. og i Sjømannskirken i Torrevieja tirsdag 16. oktober. Da håper vi folk som liker gospel, og da spesielt Elvis, kommer og hører på oss, sier Jan Einar Valhammer til Vikingposten.

– Først og fremst kommer publikum til å høre rolige sanger, men vi skal skape god stemning for det. Vi har hatt stående applaus med Elvis-forestillingen vår på bedehus rundt forbi hjemme på Karmøy tidligere.

Dessuten har jeg sunget i kirken i Torrevieja tidligere. For tre år siden giftet min sønn seg der, og da sang jeg i hans bryllup. Men vi skal også ha et par konserter for beboerne på Solgården. Vi skal på der de siste tre – fire dagene av turneen, forteller Jan Einar Valhammer.

– Trioen Me3 ble unnfanget på Skudefestivalen for seks – sju år siden. Da ble vi tre kompisene spurt om å synge på et av bedehusene. Etter to år på festivalen, med hovedsaklig Beatles og Elvis, utfordret arrangørene oss til bare å synge Elvis. Dette førte igjen til at vi lagde en CD med kristen Elvis-musikk. Det er sangene på denen vi kommer til å spille i Spania, forteller Valhammer.