Elisabet tar over blomsterbutikken

En svenske reiser hjem, en annen sjekker inn. Her er den nye «blomsterpiken» på Torremarina-senteret i Torrevieja.

Terje Aspdahl

Publisert 14. mars 2014 06:18

TORREVIEJA

Elisabeth Erlandsson har reist tilbake til Sverige, men en ny Elisabet med etternavnet Carlson er allerede på plass og har tatt over den populære blomsterbutikken.

– Dette passet meg helt perfekt. Jeg har sett etter en blomster- og dekorforretning siden november i fjor og her fant jeg akkurat det jeg lette etter, sier Elisabet Carlson (45) til Spaniaavisen.

Carlson har lang erfaring med blomster og har drevet egne blomsterforretninger i USA i 20 år.

Finn hjelp i vår bransjeguide – en veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca

– Jeg har vært både på Costa del Sol og Mallorca for å se om jeg fant en blomsterbutikk som var mulig å ta over. Men det var her det sa klikk når jeg kom inn døren. Og når Elisabeth Erlandsson samtidig hadde gått med tanker om å selge forretningen for å reise tilbake til Sverige, brukte vi ikke lang tid på å bli enige om overtakelsen. Det tok kun noen uker, sier Carlson.

Med lang erfaring med blant annet blomsterimport til USA fra land i Europa, vil hun satse også her på å importere sine blomster selv fra utlandet.

– Jeg vil fortsette i samme ånd som Elisabeth har drevet her siden oppstarten med både blomster og dekor. Men jeg vil importere blomster fra blant annet Nederland og dermed øke sortimentet på avskårne blomster, forteller Elisabet Carlson.

Les også: Dette visste du neppe om de to saltsjøene i Torrevieja

«Med på handelen» får Carlson med seg Victoria Hemmingsen Hun har jobbet i blomsterforretningen nesten siden oppstarten i 2008.

– Jeg stortrives her og blir med «nye» Elisabet videre. Butikken har blitt et sosialt samlingspunkt sammen med alle de andre skandinaviske forretningdrivende på senteret, sier Victoria Hemmingsen.
– Få med at jeg skal hilse så mye til alle faste og kjære kunder fra Erlandsson. Jeg fikk utrykkelig beskjed om å takke alle for over fem flotte år her på senteret.