Eline Venstad fikk ønsket sitt oppfylt og har denne uken arbeidsuke på Costa Blanca.
HELSE OG FORBRUKER

Eline (14) har arbeidsuke hos Vikingposten

Eline Venstad (14) er for tiden på arbeidsuke i Vikingposten. Hun skal følge med ut på oppdrag og lære litt om hvordan det er å være journalist.


TORREVIEJA

Besteforeldrene har feriebolig i Quesada, og da Eline Venstad skulle velge arbeidsuke i 9. klasse falt valget på Spania og Vikingposten. 

– Jeg ønsker å ha praksis i Vikingposten fordi besteforeldrene mine snakket varmt om det, og at jeg ønsker å lære hva som skjer før avisene kommer ut. Det virker interessant og spennende å være journalist, og jeg ønsker å lære mer om yrket, sier Eline Venstad. 

Til vanlig bor hun på Lillehammer hvor hun er aktiv på svømmelaget, og favorittfaget er samfunnsfag. 

– Jeg liker samfunnsfag fordi vi lærer så mye forskjellig om samfunnet og historie. Det å være journalist er nok litt på samme måte. At man får lære og oppleve mye forskjellig. Det virker variert og gøy, for jeg ønsker ikke å ha en jobb hvor jeg bare sitter på kontor, sier Venstad. 

Å reise er noe Eline setter spesielt pris på. Hun har vært mye i Spania hos besteforeldrene, og har også vært i New York. Planen fremover er å reise enda mer, og hvis den fremtidige jobben bærer med seg en del reising hadde hun likt det svært godt.

– Det er ekstra gøy å ha arbeidsuke i Spania fordi det er varmt og godt, og jeg kan gå på stranda og shopping, sier hun. 

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.