Elevutstilling med over 100 bilder i Alfaz del Pi

Elevene på Den norske skolen Costa Blanca i Alfaz del Pi åpnet like godt en egen kunstutstilling.

Spaniaavisen

Publisert 18. desember 2013 17:34

ALFAZ DEL PI

Over 100 malerier og tegninger ble vist på elevutstilingen i går i en av skolens lokaler i nybygget. Åpningen var som på en profesjonell kunstutstilling og det ble det servert champagnebrus til de fremmøtte.

Over 40 elever fra 1. klasse til videregående har deltatt på skolens malerkurs. Dette er andre utstillingen skolen arrangerer.

– Det er veldig givende og inspirerende å jobbe med barn og ungdom. De er alle entusiastiske og ivrige etter å lære, sier kunstmaler og lærer Hans Petter Fjugstad som i to år har undervist på skolen.

Er du interessert i det som skjer i Alfaz del Pi – her får du full oversikt

Elevene er begeistret for malerkurset og har gledet seg til utstillingen.

– Jeg har gått på malerkurset i to år og har lært veldig mye. Det kan være litt vanskelig av og til, men jeg synes jeg har blitt flinkere. Det er andre gang jeg stiller ut og denne gangen har jeg med to bilder, sier Lea Hals Bunes (10).
– Det er veldig gøy å male. Jeg liker best å male biler, hus og landskap. Jeg har med fire bilder på utstillingen, sier Adrian Kringsjå (10).

– Jeg elsker å tegne og male. Dette kurset er veldig bra og gøy fordi Hans Petter er en flink lærer. Jeg har lært masse, sier Ranvi Overrein (8 1/2 ).

Lærer Hans Petter Fjugstad viser frem til jul noen av sine malerier sammen med en annen norsk kunstner, Asle Anfinnsen, og flere spanske kunstmalere og smykkedesignere på Galleria de Luz Altaia i gamlebyen i Altea.