Elev ansatte læreren i ny salong

Nina Aas er elev ved Hair and Beauty Academy i La Zenia. Med tre måneder igjen av utdannelsen har hun åpnet klinikk og ansatt læreren sin.

Spaniaavisen

Publisert 5. januar 2011 10:47

QUESADA

Nina Aas åpnet Aas Beauty Therapy Clinic i Quesada like før jul. Hennes lærer, Gill Griffin, tar et tak i klinikken.

– Jeg kommer bare til å jobbe her tre dager i uken selv. Men jeg håper kundegrunnlaget blir så stort at jeg kan ha Gill ansatt på fulltid, også etter jeg er ferdig på skolen der hun er læreren min. Planen er at vi skal drive sammen, forteller Nina Aas.

Gill kommer til å jobbe cirka 50 prosent som lærer på Hair and Beauty Academy, og de resterende 50 prosent hos Nina Aas.

På jakt etter markiser, bolig, golfinstruktør, tannlege, eller aircondition? Du finner navn, telefonnumre og hjemmesider i vår bransjeguide

Mannen til Nina, Egil Aas, er fysioterapeut og akupunktør og har drevet Aas Fysikalske i lokalene der Nina nå har flyttet inn med sin skjønnhets- og terapiklinikk. Om noen måneder er de imidlertid i gang med en utbygging hjemme på tomten.

– Vi kan da tilby alt fra fysioterapi, akupunktur, massasje, og skjønnhetsbehandling for hele kroppen. Vi kommer til å ha mange fine tilbud til våre kunder etter hvert. Men nå i første omgang skal vi drive med dyprensing av hud og alt annet man får i en skjønnhetssalong. I tillegg til dyptgående massasje, sier Nina Aas til Vikingposten.

Bli venn av Vikingposten og Spaniaavisen.no på Facebook

Nina Aas har jobbet i helsesektoren i Norge i mange år. Men i de siste fem årene har hun tatt seg av hus og barn i Spania. Mannen Egil har pendlet til og fra Voss der han driver sin egen fysikalske klinikk.
– En venninne skulle begynne på denne skolen og lurte på om ikke dette var noe for meg. Jeg ble med, og ble helt betatt. Gill Griffin er en dyktig lærer, og jeg gleder meg til å få den offentlige godkjenningen i mars. Da kan jeg selv drive salong over hele Europa, både i Norge og Spania. Men det blir Spania på meg. Sammen med Gill kommer dette til å bli bra. Vi gleder oss i hvert fall, sier Aas.

– Men en slik salong langt ut i et boligområde i Quesada. Er ikke dette litt langt unna allfarvei?
– Nei, er du rusk. Vi ligger kun 600 meter fra sentrum av byen. Og mange vet hvor mannen min har drevet Aas Fysikalske. Dessuten skal vi markedsføre oss godt gjennom Vikingposten, sier Nina og smiler lurt.