Eldre ektepar skulle kastes ut - begikk selvmord

OPPDATERT: Fire personer har tatt sine liv på under en uke i Spania.

Spaniaavisen

Publisert 12. februar 2013 16:13

MALLORCA

18:54
Fredag valgte en 36 år gammel pappa å ta sitt eget liv fordi familien skulle kastes ut av deres egen bolig. Han ble den femte som begikk selvmord på grunn av utkastelse. I dag kom det tre nye ofre på den tragiske oversikten.

Et ektepar på Mallorca valgte å ta sine egne liv etter at de hadde fått beskjed om at de ville bli kastet ut av huset sitt siden de lå etter med betalingen.

Likene av de to ble funnet av sønnen ved 14-tiden i dag. Ved siden av dem lå et håndskrevet brev hvor det gikk fram at de ikke kunne leve med å bli satt på gata.

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så får du nyhetene på epost når de skjer. Tjenesten er gratis

Politiet bekrefter at ekteparet var begjært utkastet. Trolig døde de etter å ha svelget medikamenter, men dødsårsaken vil obduksjonen avdekke. 

Guardia Civil etterforsker saken.

Tidligere i dag ble det kjent at en 56-årig mann i Baskerland tok sitt eget liv fordi han også skulle kastes ut. Uten penger og ute av stand til å få seg jobb, hadde strømmen og vannet allerede blitt kuttet til leiligheten.

Mannen som bodde i Basauri, etterlot et brev til sin familie hvor det sto at han ikke klarte mer, opplyser foreningen Stop Desahucios (Stopp utkastelsene).