Ekstrakonsert med Åge Aleksandersen spikret i dag

Etter massiv pågang etter billetter til Åge Aleksandersen sin konsert i Torrevieja 28. februar, er det i dag bestemt at det blir en ekstra konsert.

Terje Aspdahl

Publisert 6. februar 2012 12:53

TORREVIEJA

Impressario Erik Lidahl bekrefter overfor Spaniaavisen at konserten i Torrevieja blir fredag 2. mars på restaurante La Rustica.
– Jeg ser det har vært spekulert i en ekstra konsert. Dette har ikke vært aktuelt før i dag, sier Lidahl til Spaniaavisen.

Billettene til konserten i Torrevieja ble bokstavlig talt revet bort. Nå er det klart at de som ikke fikk billetter til konserten i Sjømannskirken 28. februar får en ny mulighet 2. mars klokken 19.00.

Les også: Åge Aleksandersen-konsertene utsolgt i sør, men ikke i nord

– Det vil bli lagt ut et begrenset antall billletter til ekstrakonserten. Lokalene til restaurant La Rustica (tidligere Los Arcos) hadde nok tatt flere mennesker enn vi vil selge billetter til, men vi ønsker at alle skal få god plass. På sidene er det store søyler vi ikke vil noen skal havne bak og miste mye av gleden ved konserten, sier Erik Lidahl.

Billettene til konserten 2. mars vil være i salg fra torsdag hos supermercado Scandigo og cafe Hudik i sentrum av Torrevieja.

– Man kan reservere billetter fra i dag, men billettene vil være å hente fra torsdag formiddag, sier Lidahl.