- Drosjesjåfør voldtok utlending

Kvinnen vegret seg for å anmelde.

Spaniaavisen

Publisert 27. april 2009 06:12

MARBELLA

Nasjonalpolitiet har arrestert en drosjesjåfør som er beskyldt for voldtekt av en utenlandsk turist på Marbella Hotel.

Den 50-år gamle kvinnen hadde hatt lunsj på en restaurant i Marbella da hun ringte etter en taxi som skulle kjøre henne tilbake til hotellet. Drosjesjåføren kjørte kvinnen til hotellet, og ble tilsynelatende med opp på rommet. Kilder forteller at resepsjonisten så sjåføren gå opp i femte etasje, for så å komme ned igjen noen minutter senere. I løpet av denne perioden skal den påståtte voldtekten ha funnet sted.

Les også: Slakter EUs boligrapport

Straks sjåføren var borte, fortalte kvinnen en venn hva som hadde skjedd. Vennen tok kvinnen med til Costa del Sol-sykehuset for undersøkelse. Resultatene viste tegn som tydet på seksuelt overgrep, inkludert penetrering. Kvinnen hevder dette var mot hennes vilje. Skader på armen hennes kunne tyde på at hun var blitt holdt nede.

Sykehuset informerte nasjonalpolitiet, som arresterte drosjesjåføren på en bussholdeplass i løpet av noen timer. Sjåføren ble senere løslatt etter anmeldelsen.

I følge kilder hadde offeret først ikke tenkt å anmelde forholdet. Hun ombestemte seg og bekreftet hendelsesforholdet overfor politiet.