Drillo sjekket landslagskandidater på La Manga

Årets La Manga-sesong er i full gang. Denne uken var Odd, Vålerenga, Tromsø og landsslagsledelsen med Drillo i spissen på plass.

Spaniaavisen

Publisert 28. januar 2010 16:24

LA MANGA

Egil Drillo Olsen var på La Manga for å se landslagsaktuelle spillere på de tre Tippeligalagene. Deretter dro han rett til England for å se Fulham – Aston Villa.

– Jeg er mye på reise denne vinteren. Må rundt å se på aktuelle landslagsspillere. Etter jeg har sett Fulham og Aston Villa, drar jeg videre til Frankrike for å se Le Mans mot Toulouse. Der har vi en spiller på hvert lag. Til slutt blir det en tur til Malaga for å se RBK og OB, sier Drillo til Vikingposten.

Les også: Odd Grenland sparket i gang La Manga-sesongen

– Vi har hørt at enkelte spillere, som har vært flere år på rad på La Manga, kjeder seg her. Skjønner du det?
– Kjedelig på La Manga! Nei, her er det flott. Har ikke fotballspillere kortstokk lenger, spør Drillo.

Vikingposten spurte landslagssjefen om han kunne spå litt om hvordan det kom til å gå med lagene i Tippeligaen, selv om det er tidlig på året, og de fleste lagene ennå ikke har spilt mange treningskamper.

Les også: Her er La Manga-programmet

– Jeg liker egentlig ikke å spekulere i slike ting. Men jeg tror RBK kommer veldig høyt opp på tabellen. Ellers er mye åpent. Vålerenga har underprestert de to siste sesongene, og de har mange spennende unggutter. Jeg tror VIF kan overraske i år. Dessuten ser Odd ut til å bli enda bedre enn i fjor. De nyopprykkede lagene vil uansett få det tøft, sier Drillo.

Les også: Stormen herjet på La Manga